CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

Les següents Condicions Generals de Compra regulen l’adquisició a través del web 1923.llobetonline.cat dels productes oferts a través del nostre servei de Supermercat online. El registre de l’usuari per l’accés al servei ofert implicarà la seva acceptació.

IDENTIFICACIÓ DEL VENEDOR I TITULAR DE LA PÀGINA WEB

Supermercados Llobet, S.A.

CIF.: A08612103

Adreça: Ctra. Manresa a Berga Km. 2,7

CP 08272 Sant Fruitós de Bages

Telèfon: 93 878 80 78

www.grupllobet.com

Inscrita al Registre Registre Mercantil de Barcelona – Volum 31824 – Foli 130 – Full número B-75103

COMPRADOR

L’ús dels servei de Supermercat Online i l’accés a la plataforma està reservat a usuaris finals, majors d’edat i amb capacitat jurídica per vincular-se a les presents condicions de compra i que completin el procés de registre després de l’acceptació plena de les esmentades condicions generals.

OBJECTE I NATURALESA DEL SUPERMERCAT ONLINE

Llobet 1923 posa a disposició dels seus clients el seu assortit d’alimentació per a l’adquisició dels productes sense necessitat de desplaçament. Llobet 1923 es reserva el dret a modificar unilateralment i sense previ avís les característiques i condicions d’aquesta plataforma així com la suspensió del servei de manera temporal o definitiva. Això no afectarà en cap cas les transaccions en curs.

PREUS I FORMA DE PAGAMENT

Llobet 1923 garanteix que els preus facturats seran en tot cas els vigents en el moment d’adquisició de la compra i s’entendran sempre amb IVA inclòs. Als preus publicats únicament s’afegirà el cost de despesa d’enviament segons la tarifa detallada en les condicions de transacció.

FORMES DE PAGAMENT ADMESES:

  • Targetes Bancàries

SEGURETAT EN LES TRANSACCIONS

Les dades dels usuaris registrats viatgen en una connexió segura, encriptada i protegida segons protocol SSL.

Els codis i contrasenyes d’accés tenen caràcter personal i intransferible i és obligació de l’usuari registrat vetllar per la seva custòdia, bon ús i integritat.

CONDICIONS DE LA TRANSACCIÓ:

  • Despeses d’enviament: El cost és de 3€ per compres inferiors a 50€ I gratuït per compres superiors a 50€.
  • Cobertura geogràfica: Manresa
  • Condicions i termini de lliurament: 1 hora des del moment de la comanda
  • Horari de lliurament: De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 i diumenge de 09:00 a 14:00
  • Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir-hi de manera negativa. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més a més les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menor de 18 anys”.

DRET DE DESISTIMENT I DEVOLUCIONS:

Segons la legislació vigent pot exercir el seu dret de desistiment en un termini de 14 dies obtenint el reemborsament dels productes adquirits mitjançant el seu lliurament  a qualsevol del Supermercats del grup, acreditant la seva adquisició mitjançant el corresponent tiquet de compra.

No serà possible la devolució de productes frescos o que hagin arribat i/o excedit de la data de caducitat en la data de desistiment. Si el producte no és conforme, el client podrà optar per la seva substitució de manera gratuïta, segons disponibilitat i sense càrrec de despeses addicionals.

TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

A SUPERMERCADOS LLOBET, S.A. estem especialment conscienciats per la confidencialitat de les dades de caràcter personal que vostè com a client/usuari ens facilita, i mitjançant aquest text l´informem de forma detallada de la nostra política de privadesa en matèria de protecció de dades, així com dels drets que l’assisteixen.

Per això, i en virtut del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGPD), Reglament UE 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016, així com la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de Desembre de Protecció de dades i Garantia dels Drets Digitals i en atenció a el principi de transparència, posem al seu disposició informació rellevant sobre el tractament de dades personals, amb la finalitat de donar a conèixer en tot moment, com tractem les dades, amb quina finalitat i els drets corresponents.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:  

SUPERMERCADOS LLOBET, S.A.  – A08612103, amb domicili a  Carretera de Manresa a Berga, Km 2,7.  08272 Sant Fruitós del Bages. Telèfon 938788078 i mail: rgpd@grupllobet.com

FINALITAT:

La finalitat de la creació, existència i manteniment del tractament de dades del tractament General d´Administració, és la de poder realitzar, gestionar, administrar, dirigir, informar, facturar i realitzar les tasques de seguiment pertinent de clients i proveïdors, amb exclusius fins de de poder fer efectiva la nostra relació comercial/contractual

En relació a les dades personals recollides a través de la “Targeta Client”, l´objectiu es gestionar les ofertes/ promocions/descomptes i altres accions comercials vinculades al client.

DADES TRACTADES:

Nom i cognoms, edat, DNI, direcció postal, telèfon.

LEGITIMACIÓ:

La base legal per al tractament de les dades de clients i proveïdors corresponents al Tractament General d´Administració és l’execució de la relació comercial amb els mateixos i la seva corresponent facturació. La informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació contractual/comercial o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

En relació a la gestió de la “Targeta Client” la base legal que justifica la recollida i tinença de dades de caràcter personal dels clients és el consentiment exprés obtingut del titular de la dada (“Formulari Alta Client”) així com l´interès legítim del mateix per tal de poder beneficiar-se dels descomptes/ofertes i/o promocions corresponents. En aquest cas, la informació de caràcter personal de l´interessat es conservarà fins que el mateix no en sol·liciti la baixa.

COMUNICACIONS  COMERCIALS

En base al consentiment atorgat de manera afirmativa i expressa, ens permet poder enviar-li informació comercial sobre els nostres productes/promocions/ofertes/novetats i altres a través de correu electrònic/SMS/Whatsapp i/o correu postal. El propi client marcarà de forma expressa el canal mitjançant voldrà rebre l´esmentada informació.  Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través del nostre correu electrònic rgpd@grupllobet.com en cas dels correus electrònics i/o postals o bé escrivint la paraula “Baixa” si es fa a través de SMS/Whatsapp.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

General d´Administració: Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial entre el responsable del tractament i titular de les dades o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals

En relació a les dades recollides a través de la nostra Targeta Client es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l´activitat a través dels nostres canals de contacte especificats en l´apartat anterior.

DESTINATARIS:

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat SUPERMERCADOS LLOBET, S.A. no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable/comercial/gestió serveis, etc. es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat davant de tercers.

SUPERMERCADOS LLOBET, S.A., no realitzarà en cap cas Transferències Internacionals de les dades dels seus clients i/o proveïdors.

TARGETA CLIENT:

En la compra per la web, no s’aplica descomptes ni es sumen punts de la targeta client.

DRETS:

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que van ser lliurades, així com retirar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici de Drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent.