Ingredients
Ingredients: Cresta d’espinacs i formatge (Espinacs fregits (38%)(espinacs, oli vegetal (oliva i gira-sol), sal, aroma natural, all), farina de blat, formatge blanc pasteuritzat extragras (20%)(mazada, llet de vaca, nata (llet), midó de blat de moro, aroma, estabilitzant (E-461), sal, reguladors d’acidesa (E-450, E-452), ferments làctics), espinacs (5%), llet UHT sencera, pa ratllat (farina de blat, aigua, sal, llevat), vi, oli de gira-sol, sucre, sal (sal refinat i antiaglomerant E-535)). Cresta de pollastre (Carn de pollastre (28%), farina de blat, ceba fregida (ceba, oli vegetal (oliva), sal, corrector d’acidesa (E330), espessidors (E415, E410, E412), dextrosa), oli vegetal (gira-sol), llet UHT sencera, vi, salsa de soja (aigua, salsa de soja en pols (salsa de soja (faves de soja, blat, sal), maltodextrina), sal, sucre, estabilitzants (E412,E415), acidulant (E330), conservant (E202), colorant (caramel)), tomàquet triturat (tomàquet, sal, acidulant (E330)), pebrot, midó de blat de moro, sucre, sal (sal refinat, antiaglomerant (E535)), pasta al curri (0.6%) (ceba, xile, oli vegetal (gira-sol), sal, all, espècies, sucre, galanga, pebrot, llima kaffir, acidulant (E330), conservant (E202)), cúrcuma, espècies). Cresta de llom picant (Carn de llom de porc (28.5%), farina de blat, formatge fumat (10%) (llet pasteuritzada de vaca, sal, corrector d’acidesa (E509), conservant (E1105) (conté ou), quall i ferments làctics · Fumat amb fusta de bedoll), tomàquet fregit (tomàquet, oli vegetal (gira-sol), sucre, midó de blat de moro, sal, ceba, all), oli vegetal (gira-sol), ceba fregida (ceba, oli vegetal (oliva), sal, corrector d’acidesa (E330), espessidors (E415, E410, E412), dextrosa), pastanaga, llet UHT sencera, vi, midó de blat de moro, pebre vermell dolç, sucre, sal (sal refinat, antiaglomerant (E535)):
Quantitat
12 unitats
Al·lèrgens
Ou, farina, formatge, llet, soja.