Amanida de pasta

Amanida de pasta, una explosió de colors i sabors. Amb la seva pasta, tomàquets, olives i formatge, cada mossegada et brinda una combinació perfecta de textures i aromes. Amb una vinagreta lleugera, aquesta amanida és ideal com a plat principal o acompanyament refrescant.

4,00 

Ingredients

Ingredients: Ensalada de pasta [Tonyina (tonyina, oli de gira-sol i sal), pasta margarida (sèmola de blat, espinacs deshidratats (2,5%), tomàquet concentrat (5%)), cogombres de vinagre (sulfits, aigua, vinagre i sal), pebrot vermell, maionesa (oli de gira-sol (65%), aigua, vinagre de vi, rovell d’ou pasteuritzat (5,3%), sucre, sal, midó modificat de blat de moro Conservant: sorbat potàssic Colorant: carotens Estabilitzant: goma xantana. Antioxidant: EDTA càlcic disòdic), ketchup (concentrat de tomàquet, vinagre d’alcohol, sucre, midó modificat de blat de moro, sal. Conservant: sorbat potàssic. Acidulant: àcid cítric, espècies i aromes), blat de moro (blat de moro, aigua, sucre i sal), salsa kimchi (aigua, sal, all, xarop de glucosa de blat de moro, poma, vinagre, mandarina, pebrot vermell, vegetals adobats (ceba tendre, col xinesa, sal, conservant: àcid acètic), extracte de bonítol i de calamar, proteïna de soja hidrolitzada, bonítol sec, gingebre i alga tangle. Potenciador del sabor: glutamat monosòdic. Acidulant: àcid cítric. Espessidor: goma xantana. Corrector de l’acidesa: fumarat de sodi. Colorant: extracte de pebre vermell), brandi (aigua desmineralitzada, alcohol rectificat de melasses, aromes. Colorant caramel: Caramel alimentari), vinagre, aroma natural, bacteris liofilitzats, extracte d’espècies i sal], ou dur i olives negres.

Quantitat

225 g

Al·lèrgens

Gluten, ou, llet i sulfits. Pot contenir traces de crustacis, peix, cacauets, soja, sèsam, api, mostassa, fruits secs i mol·luscs.