Risotto de bolets

Risotto de bolets, un plat reconfortant amb un toc gurmet. Amb el seu arròs cremós i els bolets frescos saltats, cada cullerada et porta a un viatge de sabors terrosos i delicats.

4,75 

Ho vols rebre fred o a punt per menjar?


Ingredients

Ingredients: Arròs bomba, saltat de bolets (xampinyó, bolet ostra, shitake, nameko i bolet anellat), mantega (nata i ferments làctics), ceps, format Grana Padano (llet de vaca, sal, quall, conservador: lisozima d’*ou), ordi, brou d’aviram [xarop de glucosa de blat, aromes, carn i greix de pollastre (10,85%), antioxidants: extracte de romaní (E-392), ceba i espècies], vinagre, brou en pols vegetal [xarop de glucosa de blat, sucre, extracte de portat, concentrat de suc de pastanaga (4,65%), ordi, concentrat de suc de porro (3,15%), all, acidificant: àcid cítric (E-330), espècies (*api)], sal i extracte d’espècies. Colorant: caramel líquid sulfits.

Quantitat

225 g

Al·lèrgens

Llet, api i ou. Pot contenir traces de gluten, crustacis, peix, cacauets, soja, fruits de closca, mostassa, sèsam i mol·luscs.