Tallarines a la carbonara

Tallarines a la carbonara, una explosió de cremositat i sabor en cada mossegada. Una experiència culinària que satisfà els desitjos més exquisits.

4,00 

Ho vols rebre fred o a punt per menjar?


Ingredients

Salsa carbonara (NATA (sèrum de MANTEGA (LLET), oli de gira-sol, NATA, midó modificat. Emulsionant: E-481. Estabilitzant: E-412. Corrector de l’acidesa: E-331, E-339(b). Colorant: E-160(a)), Bacó (Panxeta de porc, aigua, midó, sal, proteïna de SOJA, aroma i aroma de fum. Emulgent: E451, Antioxidants: E301 i E331, Estabilitzants: E407a, E415 i E417. Conservador: E250. Colorant: E120.), ceba, sal, formatge (LLET), oli d’oliva, extracte d’espècies, vinagre i espècies) i tallarines (sèmola de BLAT, aigua i OUS). Envasat en atmosfera protectora.

Quantitat

225 g

Al·lèrgens

Llet, ous, soja i gluten.