Canelons de rostit

Canelons de rostit, un plaer gastronòmic que et fa sentir com a casa. Amb la seva pasta farcida de carn rostida i coberta amb una capa generosa de beixamel i formatge gratinat, cada mossegada és una explosió de sabor i confort.

4,45 

Ho vols rebre fred o a punt per menjar?


Ingredients

Ingredients: Caneló [cervell de porc, pasta canelons (sèmola de blat), ceba, retall de pollastre blanc, papada de porc, retall de vedella, retall de primera de porc, aigua, cansalada viada ibèrica salada, pa (farina de blat, sal, aigua, llevat i enzims. Antiaglomerant: carbonat càlcic. Emulgent: mono i diglicèrids d’àcids grassos i lecitina de soja. Antioxidant: àcid ascòrbic), brandy, llard, vi (sulfits), oli, farcellets d’herbes, vinagre, extracte d’espècies, llet i sal], salsa beixamel [aigua, mantega (nata i ferments làctics), farina de blat, proteïna de llet, vinagre, nou moscada, extracte d’espècies i sal. Espasant: goma xantana], formatge Emmental i formatge Grana Padano (llet crua, sal i quall. Conservador: lisoenzima d’ou).

Quantitat

3 unitats

Al·lèrgens

Ou, soja, llet, gluten i sulfits. Pot contenir traces de: crustacis, peix, cacauets, sèsam, api, mostassa, fruits secs i mol·luscs.