Fricandó amb bolets

Fricandó amb bolets, amb la seva carn de vedella tendra i bolets frescos, aquest plat tradicional et convida a una experiència culinària autèntica. Gaudeix d’aquesta delícia reconfortant, perfecta per a una festa familiar o una ocasió especial.

6,45 

Ho vols rebre fred o a punt per menjar?


Ingredients

Ingredients: rodó d’espatlla de vedella, salsa espanyola, aigua, brou de bou, xarop de glucosa de blat, dextrosa, greix de bou, extracte, antioxidant (E-310), ceba, colorant, caramel d’amoni, sacarosa, espècies, brou d’aviram, aromes, carn, greix de pollastre, antioxidants, extracte de romaní, brou vegetal, sucre, extracte de llevat, concentrat de suc de pastanaga, maltodextrina de patata o blat de moro, concentrat de suc de porro, all, acidificant, àcid cítric, espècies (api), sal, tomàquet, ceba, porro, xampinyó, oli d’oliva, pastanaga, vi ranci, Brandy, sal, farina de blat, galeta, sucre, oli vegetal (gira-sol), xarop de glucosa i fructosa, sèrum de llet en pols, gasificants, àcid de sodi, carbonat d’àcid amoni, emulgent, lecitina de soja, antioxidant, metabisulfit sòdic, aroma, alls, ametlla torrada, canyella, espasant, goma xantana, julivert, farcellet d’espècies, gelificant, agar-agar.

Quantitat

250 g

Al·lèrgens

Gluten, api, fruits secs, llet, soja i sulfits