Galta de porc amb ceba i salsa agredolça
Galta de porc amb ceba i salsa agredolça, una combinació irresistible de tendresa i sabor. Amb les galtes de porc cuinades a la perfecció, cuites lentament amb ceba caramel·litzada i una salsa agredolça, cada mossegada et sorprèn amb una explosió de gustos contrastants.
6,45 €
Recorda:
Ingredients
Ingredients: Galtes de porc, patata, salsa agredolça (salsa espanyola [aigua, brou de bou (xarop de glucosa de blat, dextrosa, greix de bou i extracte (antioxidant E-310) 8%, ceba, colorant caramel d’amoni, sacarosa i espècies), brou d’aviram (xarop de glucosa de blat, aromes, carn i greix de pollastre 10.85%, antioxidants extracte de romaní, ceba i espècies), brou vegetal (xarop de glucosa de blat, sucre, extracte de llevat (sal), concentrat de suc de pastanaga (maltodextrina de patata o blat de moro) 4.65%, ceba, concentrat de suc de porro 3.15%, all, acidificant àcid cítric i espècies (api) i sal, sucre morè, vinagre de poma i espasant (goma xantana). Ceba caramel·litzada (ceba, vi d’oporto, sucre morè, Moscatell i sal), oli d’oliva i sal.
Quantitat
400 g
Al·lèrgens
Ou, llet i gluten. Pot contenir traces de crustacis, peix, cacauets, soja, llet, sèsam, api, mostassa, sulfits, fruits secs i mol·luscs.