Tripes

Tripes, un plat tradicional que captiva amb la seva riquesa de sabors i textures. Amb les tripes tendres i la salsa aromàtica, cada cullerada et transporta a un viatge culinari ple de confort i autenticitat.

5,00 

Ho vols rebre fred o a punt per menjar?


Ingredients

Ingredients: Tripa de vedella cuita (estómac de vedella, clorur sòdic, conservants: nitrit sòdic, colorant: vermell carmí), salsa de tomàquet (ceba, tomàquet, vi blanc, pastanaga, sucre morè, oli d’oliva, sal i all), ceba i pebrot confitat (ceba, pebrot vermell, pebrot verd, oli d’oliva i sal), vi blanc, xoriç (carn de porc 86,93%, pebre vermell, sal, espècies, fibra de pèsol, col·lagen, antioxidants: citrat i ascorbat de sodi, extracte ric en tocoferols i extracte de romaní, conservadors: nitrit sòdic i nitrat potàssic, colorant extracte de pebre vermell, tripa de porc), oli d’oliva, all, sal i espècies.

Quantitat

225 g

Al·lèrgens

Sulfits i api. Pot contenir traces de crustacis, ou, peix, cacauets, soja, llet, sèsam, mostassa, fruits secs i mol·luscs.