Regala experiències úniques a Manresa amb les nostres capsetes

A Llobet 1923, transformem moments quotidians en experiències úniques i memorables. Les nostres capses de regal estan dissenyades per sorprendre i encantar, oferint dues opcions originals: capses d’esmorzar i berenar, i capses de vermut.

  1. Capses d’esmorzar i berenar: Imagina començar el dia amb una capsa plena de delícies seleccionades per tu. Cada capsa conté tot el necessari per a un esmorzar o berenar complet, incloent entrepans selectes, pasta salada, fruita fresca, sucs naturals, cafè aromàtic i una selecció de dolços. Amb diverses opcions a triar, pots personalitzar aquest regal segons els gustos de qui el rebi.
  2. Capses de vermut: Ideal per als amants del bon menjar, aquestes capses inclouen una selecció acurada de productes per a un vermut o un pica-pica. Gaudeix de productes d’alta qualitat com aperitius selectes, conserves fines, olives, patés, i begudes que complementen perfectament aquests sabors. Perfectes per compartir en reunions o simplement per disfrutar d’un cap de setmana especial.

Per fer el regal encara més personal, pots afegir llibres, flors, o mitjons originals, creant així una experiència de regal completament personalitzada. Oferim lliurament ràpid a tot Manresa, garantint que el teu regal arribi en perfectes condicions i amb la frescor que mereix.