Menja sa, viu feliç

Benvinguts a Llobet 1923, una història que comença en un petit local al cor de Manresa i que avui és sinònim de qualitat i tradició en l’alimentació. Des de la nostra humil botiga al Carrer Jaume I, inaugurada l’any 1923, fins a convertir-nos en un reconegut grup empresarial, la nostra missió ha estat sempre clara: combinar la passió per l’alimentació de qualitat amb la innovació constant.

Llobet 1923, som més que una empresa alimentària; som una família compromesa amb el benestar dels nostres clients i la comunitat. Aquest article és una finestra al nostre món, on tradició i modernitat es donen la mà per oferir-vos productes excepcionals i un servei que supera les expectatives.

Història i evolució: De les arrels a la innovació

La història de Llobet 1923 s’enraigà al cor de Manresa, on, l’any 1923, es va obrir la primera botiga al Carrer Jaume I. Des d’aquell moment, la dedicació i la passió per l’alimentació de qualitat han guiat cada pas que hem fet. Fundada com una petita botiga de venda al detall, Llobet 1923 ha crescut i evolucionat a través de les generacions, transformant-se en un grup empresarial amb més de 300 treballadors.

Sota la presidència del Sr. Ramon Llobet i la direcció general del seu fill, el Sr. Ignasi Llobet, el nostre grup ha expandit la seva influència i ha diversificat les seves operacions. Actualment, la nostra estructura empresarial abasta botigues de venda al detall, comercialitzadores de distribució al major, i empreses de producció pròpia. Aquesta expansió ha estat possible gràcies a la nostra incessant cerca de l’excel·lència i al nostre compromís amb els valors familiars.

El creixement de Llobet 1923 no només ha estat quantitatiu sinó també qualitatiu. Hem passat de ser venedors a productors, una transició clau que ens permet oferir productes únics que responen als nostres alts estàndards de salut, gust i proximitat. La nostra visió a llarg termini està enfocada en la producció pròpia, amb l’objectiu de desenvolupar productes referents que encara no es troben en el mercat.

Valors i missió: Compromís amb la salut, el gust i la proximitat

A Llobet 1923, els nostres valors fonamentals són la salut, el gust i la proximitat, tres pilars que ens permeten oferir una experiència alimentària autèntica i de qualitat als nostres clients. Entenem que l’alimentació no només ha de ser plaent al paladar, sinó també beneficiosa per a la salut i responsable amb el medi ambient.

Aquest trident de valors no només defineix qui som, sinó que també dirigeix cada decisió que prenem i cada producte que oferim. A Llobet 1923, no només volem satisfer, volem inspirar i contribuir a un futur més saludable i sostenible.

Llobet des de 1923 logotip

El cor de Llobet 1923: La nostra botiga a Manresa

A Llobet 1923, el nostre establiment al carrer Jaume I a Manresa no és només un punt de venda, és un espai on la tradició i la modernitat es fusionen per oferir una experiència de compra única. Com a botiga d’alimentació, ens esforcem per proporcionar als nostres clients productes de la màxima qualitat, frescos i locals, seleccionats amb una cura meticulosa.

Experiència de compra personalitzada

A la nostra botiga, els clients poden gaudir d’un tracte proper i personalitzat. El nostre personal està sempre disponible per assessorar, recomanar productes i ajudar a descobrir les novetats culinàries que arriben regularment a les nostres prestatgeries.

Productes frescos i de proximitat

Ens enorgulleix oferir una àmplia gamma de productes que promouen la salut i el benestar, incloent-hi opcions orgàniques, veganes, sense gluten i sense lactosa. La proximitat dels nostres proveïdors ens permet garantir una frescor i qualitat inigualables.

Després d’una compra a la nostra botiga, els nostres clients poden continuar gaudint de Llobet 1923 a través dels nostres serveis addicionals:

  • Càtering per a tota ocasió: Oferim un servei de càtering flexible i adaptable a qualsevol tipus d’esdeveniment, assegurant plats deliciosos que s’ajusten perfectament a les necessitats i preferències dels nostres clients.

  • Caixes regal personalitzades: Ideals per a sorprendre amb un detall especial, les nostres caixes regal inclouen una selecció exquisida de productes, perfectes per a qualsevol hora del dia. Amb la possibilitat d’afegir complements personals com flors o llibres, aquestes caixes són un regal memorable i de gust exquisit.

  • Lliurament a Manresa: Per a aquells que prefereixen la comoditat de la seva llar o oficina, oferim un servei de lliurament ràpid i eficient a tota la ciutat de Manresa. Aquest servei permet als nostres clients gaudir dels nostres productes sense necessitat de desplaçar-se.

Un compromís continu amb la qualitat

A Llobet 1923, cada dia és una nova oportunitat per demostrar el nostre compromís amb la qualitat, la innovació i la responsabilitat social. Des de la nostra fundació l’any 1923, hem crescut i evolucionat, però sempre hem mantingut ferm el nostre compromís amb els principis que van marcar els nostres inicis: oferir productes frescos, de proximitat i de la màxima qualitat, alhora que contribuïm positivament a la comunitat de Manresa i més enllà.

La nostra botiga, juntament amb els serveis de càtering, les caixes regal i el lliurament a domicili, són testimonis de la nostra adaptació als temps moderns sense perdre l’essència de la tradició i el tracte proper. Ens esforcem cada dia per ser més que una botiga d’alimentació; volem ser un lloc de trobada per als amants de la bona cuina, un suport per a la comunitat i un exemple de sostenibilitat.

Us convidem a visitar-nos, tant en línia com en persona, per descobrir per què després de gairebé un segle, Llobet 1923 continua sent una referència en l’alimentació de qualitat. La nostra porta sempre està oberta per a tots aquells que valoren els bons productes i el servei excepcional. Descobriu per vosaltres mateixos per què a Llobet 1923, cada compra és una experiència única.